L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 18 de desembre del 2017

40 veïns de Tavernes disposen de lloc de treball gràcies al programa d'inserció sociolaboral "Incorpora't".

 
Els itineraris personalitzats oferits pel programa d’inserció sociolaboral "Incorpora’t" han fet possible que quaranta vaïns de Tavernes hagen aconseguit un lloc de treball . El programa, finançat amb vora 150.000 euros provinents de fons europeus, i dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Inclusió Social, ha atés a més de 400 vallers i ha oferit un itinerari personalitzat a 176 d’ells. A més, 8 han millorat la seua ocupació, i 24 han aconseguit altres fonts d’ingressos.


Aquestes dades han estat donades a conéixer avui de matí durant la cloenda del taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna”, i del programa d’inserció sociolaboral "Incorpora’t", ambdós duts a terme per l’Ajuntament de Tavernes.

Els programes han permés contractar 13 persones durant un any per a realitzar actuacions en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor; i també han oferit itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social de la ciutat.


La cloenda ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d’Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nomdedéu, acompanyat de l’alcalde Jordi Joan, i membres de la corporació municipal. A l’acte s’ha fet entrega de les titulacions i els diplomes acreditatius als participants en els diferents programes.


Jordi Joan ha destacat que “les polítiques actives d’ocupació són un eix principal del govern municipal al llarg de la legislatura, i estem molt satisfets d’haver trobat un aliat en els responsables d'Ocupació  i Inclusió”. A més, ha afegit que “el  nostre objectiu és donar un horitzó de vida digna a aquelles persones que injustament havien sigut expulsades del sistema. El més d’un milió d’euros que hem invertit en el programa són una mostra evident, i les 40 persones que han trobat treball d’una banda, i el grau de satisfacció dels alumnes que han passat pel taller d’ocupació per l’altra, els avalen”.

Per la seua banda, Nomdedéu ha destacat la importància de la col·laboració entre els ajuntaments i el Servei Valencià d'Ocupació per a engegar polítiques actives d'ocupació com els tallers que avui s'han clausurat i que permetran una millor preparació per al món laboral a les persones que els han realitzat.