L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de desembre del 2017

Anit es va celebrar la VIIa Cursa de Sant Silvestre





Tavernes va celebrar anit la “VII Cursa de Sant Silvestre" que va resultar un èxit de participació i d'organització gràcies a la col·laboració entre la regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Valldigna.

La cursa com es habitual va gaudir d’un ambient festiu, lúdic i sempre amb bon humor, amb la presència de molts participants disfressats i animació pels carrers on passava la cursa en una nit que va resultar calorosa pel temps en que estem.

Una cursa que ha estat també solidària i que ha servit perquè Creu Roja i Càritas Interparroquial arreplegaren menjar per a les famílies necessitades de Tavernes.

Més de 400 participants van recórrer el circuit urbà de tres quilometres urbans que foren recorreguts sobre els 10 minuts pel campió, Salvador Cantus de la LLebre-Alpesa de Simat mentre en dones la primera classificada ha estat Vinyet Noguero de Sitges (Barcelona).

En acabar, el president del Club d’Atletisme Raul Aparisi i el regidor d’Esport, Josep LLácer, que anava acompanyat dels regidors Llum Sansaloni i Javi Escrihuela foren els encarregats de lliurar els premis en la carpa instal·lada en la plaça Major.

Aquesta ha estat la classificació final:

 
Homes:
 
1 Salvador Cantus de la Llebra-Alpesa de Simat
2 Vicent Plancha (Independent)
3 Sergi Tomás de Xàtiva 



Dones:

1 Vinyet Noguero de Sitges (Barcelona)
 2 Gemma Cucarella d’Algemesí
3 Judith Blasco del Club Atletisme la Valldigna.