L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 de desembre del 2017

Concurs de paelles al Festivern 2017


El Festivern comptarà enguany amb el tradicional concurs de paelles per acomiadar l’any, el mateix diumenge 31 de desembre. Les distintes versions del nostre plat més internacional competiran per seduir o enfurismar el nostre exigent jurat. 
Els participants han de portar tot el que cal, inclòs el gas, però no l'arròs que un any més serà cortesia d'"Arròs Dacsa".

El concurs començara a partir de les 12:30 al voltant de la Plaça Major i l’arròs haurà d’estar llest a les 14:30 per desfilar fins la taula on hi haurà el jurat, que avaluarà la destresa o destrossa culinària. S’acceptarà tot tipus de combinacions que no suposen un atemptat contra el bon gust ni la nostra terra.

Per tal d’ambientar i calfar l’internacional concurs de paelles festiverner, tindrem el ja també tradicional Vermut Musical a la mateixa Plaça Major. Enguany contarem ací amb les actuacions de: 


Bandits, arribats des de Castelló de la Plana. Elegant proposta hereva dels sons jamaicans més classicots: rocksteady, ska i reggae més primerencs. Noms com Skatalites, Prince Buster, Alton Ellis i Byron Lee poden ser algunes de les seues coordenades sonores. Amb 2 vinils d’excel·lent rebuda –“Love shots” i “Algo especial”- editats per Jamaican Memories i Liquidator Music, així com potents directes fent de backing band de gent mítica com Roy Panton, Yvonne Harrison o Roy Ellis, conviden a no perdre’s aquest Vermut Musical d’aroma jamaicà.

Toni de l'Hostal, des de l’Alcúdia, arriba a la Plaça Major de Tavernes amb la seua àcida proposta a mig camí entre monologuista i cantautor, transitant entre la crítica, la ironia, la irreverència i la taverna.