L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: El Festivern ja crema!!!



Anit va tindre lloc la "Festa de Benvinguda" al Festivern 2017, amb entrada gratuïta, i actuacions al gran envelat, el més gran mai muntat en el festival,  de grups com "Vadebo", "Eina", "Huntea", "Prozp Soup", "Pepet i Marieta", "Bacora", Charly Efe", "Maldats", "Radio Rude" i "Reacció" que ompliren de música i sana animació la tranquil·la nit vallera.


Els concerts a l'envelat arribaven després dels concerts que Andreu Valor i el duo "Júlia" ens havien ofert a la Casa de la Cultura de Tavernes com a pòrtic d'entrada a tres dies de concerts oferits pel bo i millor del panorama musical, entre ells i majorment en la nostra llengua.


El Festivern2017 ja crema a Tavernes i només cal fer una volta per la ciutat per comprovar l'ambient de jovent, o acostar-se als llocs d'acampada preparats per l'Ajuntament per copsar l'ambient de germanor i la bona companyonia que regna entre els festiverns i festiverneres. 

La nit d'avui dissabte és la primera nit gran del Festivern amb actuacions plenament remarcables i que podeu consultar en el cartell que tot seguit us oferim.



  Elaboració pròpia