L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 de desembre del 2017

FESTIVERN 2017: El vermut musical i el concurs de paelles



 
La plaça Major ha acollit aquest migdia i durant les primeres hores de la vesprada el concurs de paelles Festivern i un concert a l’envelat de la plaça. Les paelles han tingut un bon ambient, però amb escassa participació i més si ho comparem amb la globalitat d’assistents al festival. També hem pogut comprovar que s’han cuinat moltes i diverses formes de paella, sempre clar segons el punt d’origen dels participants i amb molta bona voluntat de cuinar-la bé.


Mentre els joves s’afanyaven amb el sofregit de la carn i cuinar l’arròs, al mateix envelat han tingut lloc el “vermut musical” amb la presència de Toni del Hostal i del grup “Bandits”.


Toni del Hostal com sempre, en la seua línia socarrada-crítica-irònica-burleta (cadascú que agafe la que considere), amb el seu humor àcid, ha interpretat el repertori en valencià, castellà i un indefinit idioma (seria anglés?) que ha fet les delícies del públic, sobre tot amb les cançons dedicades a les falles i eixe “sui generis” himne regional final, amb la lletra més acida i desvergonyida que corre pels escenaris, i que part del públic corejava.


El grup castellonenc “Bandits” s’ha presentat a Tavernes amb la seua música i sons originals jaimacans, molts dels anys 60, però també sonen en ska, rocksteady i l’early reggae més clàssic i les seues lletres en referències a l’amor sense oblidar qüestions socials i reivindicatives. El seu lema es que Bandits sone a ska i ho aconsegueixen.

Elaboració pròpia