L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 22 de desembre del 2017

La dansa envaeix la Casa de Cultura de Tavernes

 
L’Escola de Dansa Xaro Arlandis i la Regidoria de Cultura de Tavernes presenten denà dissabte, dia 23 de desembre, a les 18:30h la primera Exposició viva de dansa a la Casa de la Cultura .

La dansa, amb totes les seues variants, aterra aquest dissabte a la Casa de la Cultura a càrrec de l’Escola de Dansa Xaro Arlandis, que va obrir portes fa ara 28 anys. Més de 100 alumnes passaran per l’escenari, amb edats compreses entre 4 i 70 anys, mostrant disciplines tan variades com la dansa clàssica, el funky, el hiphop, la dansa espanyola, l’aeropilates amb gronxadors o la dansa contemporània, tot incidint en els vessants més barrejats com el neoclàssic o el flamenc contemporani.

L’esdeveniment, que vol apuntar al vessant més pedagògic de la dansa, disposarà de setze coreografies diferents, on es mostraran les rutines del dia a dia en les aules d’una escola de dansa, amb els escalfaments, els exercicis més tècnics i les lliçons sobre el ritme i el compàs. A més a més, el rebedor de la Casa de la Cultura es convertirà en un espai escènic més amb diferents instal·lacions amb vídeos i collages de les alumnes, que comenten les virtuts de la dansa, el seus escrits sobre el que més agrada de les classes i alguns fragments dels assajos.

la Regidoria de Cultura i l’Escola de Dansa esperen conscienciar la gent de la importància de la dansa com a teràpia per a la ment i el cos, no sols a físicament sinó també emocionalment, alhora que acosten el seu llenguatge corporal als assistents.

Comunicació Escola de dansa Xaro Arlandis