L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de desembre del 2017

Quines ganes de fer mal, sense profit!



Hi ha gent molt inconscient i molt irresponsable en els seus actes. Actuen amb el desig de fer mal, i fan mal simplement per fer mal, sense pensar-hi en les conseqüències de les seues accions.

Avui ens hem assabentat d'una malifeta-gamberrada feta ahir: algú o alguns van arrancar el reixat de ferro que tapa els clavegueram d'aigua de pluja d'un carrer i els va tirar al contenidor del fem.  

Els empleats de la recollida del fem, en passar pel lloc, haurien enganxat els contenidors al camió i hi haurien abocat tot el que hi ha dins, ferros inclosos. A l'hora de premsar les bosses de fem en el camió, els ferros l'única cosa que fan és rebentar el sistema, i milers d'euros de mal.


Gamberrada? Fet a posta i només pel gust de fer mal? Sincerament no ho sabem, però si que sabem que si els empleats no se n'haguessen adonat de la circumstància, ara estaríem parlant d'un camió avariat i una forta despesa en reparació. Podeu vore a les fotografies com havien deixat els ferros dins del contenidor i els ferros ja en el seu lloc.


I no, el fet no ha tingut lloc a Tavernes sinó a la platja. Va ser ahir, i allí no hi ha Festivern.

Per la nostra banda només ens queda que censurar aquesta actuació, informar, i demanar a qualsevol persona que siga testimoni que informe a la Policia Local.  

Elaboració pròpia