L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de desembre del 2017

Tavernes continua la tasca de col·locació de panells informatius de caràcter turístic.



L'Ajuntament de Tavernes, dins del Pla de Dinamització Turística de la Mancomunitat de la Safor, continua amb la tasca de col·locació de panells informadors sobre la Ruta dels Sentits i la Cova del Bolomor.

El darrer panell s'ha instal·lat a l'entrada del Passeig de Colom, una de les vies més transitades de la ciutat, i que permet la desviació fins la Cova de Bolomor, seguint el trajecte del pont del Vaca i del Camí de l'Ombria. 

En el panell s'hi distingeixen les fletxes d'informació per seguir en direcció cap als quatre ecosistemes vallers que formen la "Ruta dels Sentits"  i també per poder arribar a la Torre de Guaita i a l'oficina principal de Tourist Info en la platja. 

La Ruta dels Sentits de Tavernes,  inclosa entre els "senders blaus" premiats per la Foundation for Environmental Education, que atorga les banderes blaves, és avui dia un dels recursos turístics més valorats de Tavernes i és fruit d'una idea gestionada des del Taller d'Ocupació amb l’objectiu de potenciar i posar en valor les riqueses naturals del municipi. 

La coexistència de quatre ecosistemes ben diferenciats en el municipi de Tavernes permet gaudir de diferents ambients naturals, forestal, de marjal, agrícola i marí, en un espai geogràfic reduït. A més de  les sensacions que es poden sentir a tot l'entorn,  es pot apreciar-hi la bellesa del trajecte de 14 km. guiats per panells i plaques informatives adaptades.

La col·locació dels panells informatius, dels quals ja hi ha d'altres en distints punts del terme, s'emmarca dins del Pla de Dinamització Turística de la Safor on a més dels pobles implicats, en aquest cas Tavernes, hi participen també la Diputació, la Generalitat i la propia Mancomunitat.

Elaboració pròpia