L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 de desembre del 2017

Tavernes du a cap avui divendres actuacions de conscienciació contra la violència de gènere




La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes durà a terme avui dos activitats de conscienciació contra la violència de gènere. Les activitats s’emmarquen dins de la campanya #noésNo que el consistori ve desenvolupant durant tot l’any.

“No és No": no al masclisme, no a l'assajament, no al llenguatge sexista. I avui divendres, dia  29,  hi haurà una taula de conscienciació en la zona d'acampada del Festivern, on Agents d'Igualtat de l’Associació ALIA, que lluita contra la violència de gènere, donara informació a través de professionals qualificats.

També avui, a la Plaça Major, i a la carpa instal·lada davant de l'Ajuntament es realitzarà un Taller de Rap per la Igualtat a les 12 hores de migdia. Aquest taller serà retransmés per la nova ràdio valenciana "A punt" dins del programa multigeneracional "Del twist al Tuit".

L’Ajuntament de Tavernes amb aquestes actuacions reforça el missatge contra la violència de gènere ja pensant en el Festivern, que s’inicia avui, i la jornada de Cap d’Any. Cal recordar que la campanya de conscienciació contra la violència de gènere es du a cap a Tavernes durant tot l’any i ara es reforça ara per la gran afluència de gent que ens visita amb motiu del festival de música i les celebracions de cap d’any.

Ambdues activitats pretenen incidir en el missatge d’igualtat de gènere entre el públic més jove, un segment on segons dades de l’Observatori Estatal de Violència Sobre la Dona, augmenta la xifra dels qui consideren “normal” la violència de gènere dins de la parella.

Durant els dies del Festivern,  l’organització posa a disposició dels assistents un punt violeta d’informació i suport en el qual psicòlegs i personal especialitzat facilitaran informació al respecte.