L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de gener del 2018

La foguera de Sant Antoni ja llueix enmig del passeig


El pi de Sant Antoni ja està a punt per a poder cremar-lo demà a partir de les 7 de la vesprada, hora en que s'ha anunciat es calarà foc. Confiem que faça bon temps, o com a mínim, que no bufe el vent que en altres anys ha estat un gran impediment per a poder cremar-lo bé.


Durant el dia d'avui, els operaris municipals han estat preparant amb diversos materials la pira en forma de con que com veieu està folrada de branques de pi. La pira ha estat preparada com es tradicional des què Tavernes va recuperar la festa en el passeig del País Valencià.
 
 
L'encesa i "cremà" del pi estarà com ja hem anunciat amb música de xaranga, s'oferirà mistela als assistents i com no, es podrà torrar també per a sopar.