L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 21 de març del 2018

V Volta a Peu 7K de la Falla Portal i Club Atletisme Valldigna per al dia 24


La Falla Portal i el Club Atletisme la Valldigna anuncien la celebració de la "V Volta a Peu 7K" a Tavernes  el dissabte, dia   24 de març a les 18:00H. El recorregut de 7.000 metros és  totalment urbà. Premis en metàl·lic de 60€, 40€ i 20€ per als tres primers classificats de la general, tant  en  hòmens com dones.
CATEGORIES:
S’estableixen les següents categories tant en homes com en dones:
Menors de 12 a 15 anys (inscripció el dia de la prova amb autorització de l'organització signada del pare/mare/tutor legal)
Júnior de 16 a 24 anys (anys complits).
Sèniors de 25 a 34 anys (anys complits).
Veterans A de 35 a 44 anys (anys complits).
Veterans B de 45 a 54 anys (anys complits).
Veterans C de 55 anys endavant (anys complits).
Trofeus als tres primers classificats de la general tant en homes com en dones.
Trofeus als tres primers classificats de cada categoria tant en homes com en dones.
Trofeu tres primers corredors i corredores locals independentment de la categoria (es consideren corredors locals aquells participants empadronats a Tavernes).
* Els trofeus de la classificació general,per categoria i locals no s’acumulen.
A tots els participants s’obsequiarà amb una bolsa de corredor amb  fruita i tots els regals que l’organització puga recollir.
Es pot inscriure a través de www.mychip.es o www.fallaportal.com.