L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de juny del 2017

Begoña Bononad i Bo, de la Dula, fallera major de Tavernes 2018


Begoña Bononad, de la falla la Dula, ha estat elegida com a fallera major de Tavernes 2018. Begoña ha acceptat el nomenament que li ha comunicat telefònicament, com es preceptiu i tradicional, l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en la seua qualitat de president nat de la Federació de Falles locals. El saló de plenaris ha acollit amb un gran aplaudiment l'acceptació. 


Begoña Bononad i Bó és una fallera de tota la vida, està integrada en la falla la Dula des de l'any 1988, de la qual va ser també fallera major en 1995

 
La Junta Directiva de la FdeF, presidida pel president nat Jordi Joan i el president efectiu, Carlos Merenciano, amb molts dels membres de la corporació municipal s'han reunit en el saló de planaris de l'Ajuntament. I com a testimonis de l'acte de la telefonada, enmig d'una gran expectació, els presidents i molts membres de les sis comissions falleres de Tavernes, a més de la fallera major encara electa, Carol Pérez Bosch.

Begoña amb les falleres majors 2018
 
 
Tot seguit, s'ha format una comitiva a la porta de l'Ajuntament que han anat fins el casal de la Dula per tal de felicitar a Begoña, que esperava emocionada i ha rebut amb gran alegria les felicitacions de l'alcalde Jordi Joan, regidora de Festes, Encar Mifsud, directius de la FdeF, fallera major eixint Caroli Pérez, el nou president de la FdeF, Carlos Merenciano i el vicepresident de la FdeF, Juan Jose Martí, com s'observa a la foto.