L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 10 de juny del 2017

Carlos Merenciano nou president de la Junta Local Fallera de Tavernes



Carlos Merenciano, de la falla la Dula, és el nou president de la Junta Local Fallera de Tavernes segons decisió presa en  l'assemblea extraordinària i, amb un sol punt a tractar, celebrada ahir. En l'acte estaven present els representants de totes les falles vallers i la regidora de festes, Encar Mifsud.

Salvador Talens i Carlos Merenciano
Carlos Merenciano, que ja ha estat un any dins de la Junta Local Fallera, substitueix al fins ara president Salvador Talens, que ha estat dos anys representant el col·lectiu faller de Tavernes, i havia donar a conéixer que no anava a continuar.

És el president més jove que han tingut les falles de Tavernes i les seues primeres paraules van ser el comprometre's a seguir treballant perquè les falles siguen cada dia millor. El primer acte oficial en que participarà serà la telefonada a la que serà fallera major de Tavernes 2018, prevista per al dia 30 d'aquest mes.

La nostra enhorabona.

Fotos: Facebook Junta Local Fallera