L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 20 de juliol del 2017

Demà dia 21 s'inaugura la XXIII Fira de Sant Jaume

 
Demà divendres, dia 21 de juliol, a les 19 hores, obri les portes una renovada "Fira de Sant Jaume" que enguany arriba a la XXIII edició. La fira romandrà oberta fins el pròxim dia 25. 

L’Ajuntament de Tavernes enguany ha potenciat uns conjunt de canvis per tal de canviar el format que tenia fins ara. Així perquè la Fira de Sant Jaume siga atractiva turísticament, s’ha pensar a introduir actes tradicionals festius i culturals valencians, com será l’actuació de la Muixeranga de la Safor, desfilades de Moros i Cristians, batucades, passacarrer de dolçaina i tabalet, un mentalista, discomòbil i com a gran atractiu una de les festes més gran que es viu a les grans ciutats, com és la Silent Party.

Les casetes ahir per la vesprada

A més, a la fira podreu trobar zones de food trucks, caravanes de tapes i una zona infantil per als més menuts. El dia Sant Jaume per la nit  serà la cloenda amb una mascletada nocturna.

En total hi ha sobre les 25 casetes, moltes dobles, que acullen a un gran ventall d’expositors.  Aquesta és la relació que podreu visitar: 

Visita expositors amb regidors per comprovar les instal·lacions
Alturia
Seda fallera
Carniceria Isidora
Granja Rinya
Cositas pintadas
Esperanza Pradas
Quemaito
Lola Guarch
Chocolates Comes
Restaurante el Ravachol
Cercavila Indumentària
L'armari de Fallera
Cuchillos Castellón
27 abrazos
L'oliveta
Horno Sepell
Abanicos Raser
A leña
Cancan en Pac
Esol viatges
Valldigna ràdio
ACECOVA
Diputació de València Turisme
Ajuntament de Tavernes
Caritas
Llavors d’ací
Boixets Tavernes


ALGUNES EMPRESES EXPOSITORES 

Ací teniu una petita ressenya d’algunes de les empreses que podreu trobar:

Carniceria Isidora.: empresa familiar d'Utiel, amb producte elaborat artesanalment i on podràs trobar carns selectes i embotits casolans i de qualitat. 

Alturia: empresa familiar des de fa tres generacions dedicada a grans vins amb denominació d'origen valenciana. 


Chocolates Comes: fabricant xocolate des del 1870, de forma artesanal, amb una qualitat insuperable, on el producte és totalment natural, sense conservants ni colorants. A més disposen d'un Museu del Xocolate a Sueca. 

Llavors d’Ací: Recupera  i fa intercanvi de llavors,locals i autòctones, fomenta l'agroecología amb els seus tallers de cara els xiquets   perquè s'inicien i creen un vincle i un respecte al nostre planeta. 

27abrazos: Nou projecte d'artesania valenciana inspirada en gravats. Es fan gravats amb mocadors, corretges, clauers, i abraçades en plata. Una bona estima és  regalar una abraçada. 


Granja Rinya: història viva d'una empresa familiar, nascuda de la tradició vaquera valenciana, mantinguda durant generacions. Alimentació sana i a preus justos amb productes de qualitat i valencians. 


Seda Fallera:  Personalitzar els cabassos, barrets, bosses, necessers, clauers i moneders. Porta la teua tela preferida i s’encarreguen de tot.

Continuarem amb altres empreses els dies següents. No tenim cap comissió ni res semblant. Simplement us informem.